raalz bliver fra 1/5-2020 fast mand hos Lyngby Vikings.

Efter ca. 14 dage på prøve hos Lyngby Vikings, bliver raalz nu en fast del af holdet.
raalz kom på prøve efter bænkningen af thamlike midt i april måned. Siden da har raalz spillet med holdet i div. Kvalifikationer, Elgiganten ligaen og senest i ESEA Advanced i går, hvor holdet slog nerdRage 16-8.

”Efter bænkningen af thamlike, har vi haft mulighed for at have raalz på prøve i de seneste 14 dage. Jeg synes at vi som hold har fået mere motivation end nogensinde. Det virker til at vi alle 5 giver den alt hvad vi har, hvilket også kan ses på vores avg. timer i CS, som ligger på ca. 130 timer de seneste 2 uger. Derfor har beslutningen om at gøre raalz til fast mand ikke været svær. Stemning på holdet og kommunikationen på teamspeak føles også helt rigtig”. Udtaler holdets caller birdfromsky.

Lyngby Vikings er i øjeblikket placeret på 7. pladsen på Dust2.dk / Elgiganten Gamer TOP15.

Holdet:
Thomas Due Frederiksen ”birdfromsky”
Malthe Jensen ”Twinx”
Casper Jensen ”Cabbi”
Marcus Kjeldsen “maNkz”
Rasmus Steensborg ”raalz”

Coach:
Henrik Christensen ”FeTiSh”

Bænket:
Jakob Schildt ”Daffu”
Jacob Holm ”thamlike”

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.