Lyngby Vikings taber semifinalen i Elgiganten ligaen

Efter en ellers rigtig flot sæson i Elgiganten ligaen, formår Lyngby Vikings ikke at spille sig i finalen, efter et 1-2 nederlag til Ambush i semifinalen.

Sæsonen i Elgiganten ligaen sluttede ikke på den måde Lyngby Vikings havde håbet på. Efter et flot grundspil og placering som nr. 2 var Lyngby Vikings direkte i semifinalen, med gode forventninger om at kunne spille sig i finalen. Det lykkedes desværre ikke da Ambush trak sig sejrigt fra opgøret.

Kampen måtte ud i 3 maps før at den kunne afgøres, og selvom Raalz gjorde sit på andet map inferno med masser af kills, kom han og resten af holdet aldrig rigtigt igang på Dust2 som var tredje og afgørerende map.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.