Vanvittigt flot run af Lyngby Vikings i DreamHack Open Summer kvalifikation.

Lyngby Vikings viser flot spil og gode takter i kvalfikationen til DreamHack Open Summer 2020.

Fredag aften tog Lyngby Vikings og mere end 500 andre hold hul på kvalifikationen til DreamHack Open Summer 2020, og holdet spillede sig flot igennem den åbne kvalifikationen. Med 6 sejre spillede de kongeblå sig videre til den lukkede kvalifikation, og her skulle holdet op i mod Heretics, som pt. rangere som det 22. bedste hold i verden.

Kampen mod Heretics var i manges øjne nok en kamp ala David mod Goliath, men gutterne fra Lyngby så på intet tidspunkt i kampen ud som om de frygtede Heretics.
Kampen startede ud på på mappet Dust2 og her hev Lyngby spillerene en flot 16-9 sejr hjem. Andet map Vertigo, blev nærmest en magtdemonstration og de kongeblå som kørte Heretics over med cifrene 16-4.

Holdet var nu kun en kamp fra at sikre sig en plads i den prestigefyldte DreamHack turnering, og modstanderen de stod overfor var verdens nr. 35 Endpoint.
Kampen forløb dog ikke helt som håbet for Lyngby Vikings, der på første map Overpass fik en hård lektion af Endpoint, mappet sluttede med cifrene 6-16.
På andet map Mirage, fik vikingerne en flyvende start og kom foran 7-0, men måtte efterfølgende kæmpe en lang sej kamp for at holde stand med et velspillende Endpoint mandskab. Kampen endte i over tid og her blev det desværre til et 16-19 nederlag.

Holedet præstation i turneringen har virkelig vist at niveauet er der til at spille op med nogen af de bedste hold i verden, og vi håber at dette kan åbne op invitationer til kommende turneringer.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.