Lyngby Vikings henter Typos hos Ambush

Den 20 årige Berthel ”Typos” Nielsen trækker allerede på lørdag i den kongeblå Lyngby trøje, hvor han og Lyngby Vikings mandskabet stiller til start i Eden Maltha Vibes Cup.

”Vi har fulgt Typos i hans tid i Ambush og kender hans niveau, da han har gjort livet svært for os i nogle af kampene mod ham og resten af Ambush. Det var derfor ikke svær beslutning for os, da vi spurgte vores øvrige spillere på holdet, hvem de følte kunne være den rigtige tilføjelse – Der selvfølgelig et par navne eller 3 oppe og vende, men det stod relativt hurtigt klart at vi alle gerne ville have Typos med ombord.

I og med Typos har den samme indstilling og gåpåmod, som alle vores nuværende spillere har, er vi sikre på han kommer til at passe godt ind, både socialt og ingame. Vi er hermed meget stolte af at kunne præsentere ham som ny mand hos os i Lyngby Vikings”. Udtaler organisationen Gamers Elite som står bag Lyngby Vikings.

”Det er igen en fornøjelse at handle med Gamers Elite. Den professionelle tilgang til tingene, selv blandt os semi-professionelle hold har været undervejs længe, og det ser ud til at virke. Vi vil ønske Berthel held og lykke med hans rejse med Lyngby Vikings under Thomas Sindings vinger, og med Birdfromsky’ lederskab og spillestil, skal han nok blomstre endnu mere op.” Udtaler Zouheir fra Ambush.

Lyngby Vikings består nu af:

Birdfromsky
Twinx
Cabbi
maNkz
raalz
Typos

Coach: FeTiSh

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.